Prinses Beatrixlaan - Bozenhoven in Mijdrecht

01 januari 2015

In opdracht van Bozenhoven Ontwikkeling BV levert ViSchi Management en Advies civieltechnische advisering voor de realisatie van een woningbouwlocatie in Mijdrecht. Die advisering richt zich voornamelijk op de contractering van een civieltechnische aannemer die het bouw- en woonrijpmaken van de locatie moet verzorgen. Om aanbesteding voor deze werkzaamheden te verzorgen is een technische omschrijving opgesteld waarin alle onderdelen van het werk zijn opgenomen.

Het project behelst een inbreidingslocatie middenin het centrum van Mijdrecht. Er zullen 3 riante villa’s worden gerealiseerd, die aan de achterzijde worden ontsloten via een eigen toegangsweg. Het is de bedoeling dat het bouwrijpmaken in het voorjaar wordt uitgevoerd, zodat de bouw van de woningen rond de zomer kan starten. De contratering van de aannemer zal derhalve in de loop van maart plaatsvinden, hetgeen door ViSchi wordt begeleid.

Met de specificatie van de eisen van het bouw- en woonrijpmaken is met het Programma van Eisen van de gemeente De Ronde Venen, alsmede de eisen van Waternet. Materiaalkeuze, dimensionering en dergelijke zijn mede op basis van deze eisen bepaald. Ook de uitvoering zal in nauw overleg met de gemeente plaatshebben, waartoe ViSchi de contacten zal onderhouden.

Naar het overzicht