Beheer en openbare ruimte: sleutel tot succes

U heeft een prachtig plan voor de openbare ruimte in uw gemeente. Maar zoals wij weten stopt de ontwikkeling van de openbare ruimte niet bij de realisering. Adequaat beheer  is namelijk een belangrijke sleutel tot succes. Hoe zorgt u er dan voor dat het beheer op de lange termijn houdbaar en realistisch is? Goed beheer is een uitdaging en hier staan wij u graag in bij.

Duurzaam beheer en onderhoud: Samen met u aan de slag

Samen met u kijken wij naar alle door u gewenste aspecten voor beheer en onderhoud van:

  • Wegen 
  • Riolering & water
  • Groen 
  • Openbare verlichting
  • Kunstwerken

Integraal beheer

Wij bieden u inhoudelijke kennis over de verschillende onderdelen en ver ontwikkelde ideeën over het beleid (integraal en thematisch). Elke dag zijn er weer nieuwe ideeën hoe de openbare ruimte te beheren. Denk aan zaken zoals:

  • Rationeel beheer
  • Risicogestuurd beheer 
  • Assetmanagement 
  • Total cost of ownership

20 tot 30 procent hoger maatschappelijk rendement

ViSchi heeft haar eigen methode Valor ontwikkeld. Hiermee garanderen wij 20 tot 30 procent verhoging van uw maatschappelijke rendement. Daarnaast werken wij samen met dé Nederlandse specialisten in placemaking. Zo heeft u altijd het beste ontwerp.

Bedrijfsvoering en beheer

Goed beheer kan niet zonder een uitstekende bedrijfsvoering. Met onze kennis van publieke organisaties, helpen wij u en uw medewerkers graag om uw bedrijfsvoering op juiste wijze in te richten voor optimaal beheer.

Bent u klaar voor uitstekend beheer van uw openbare ruimte? Neem dan nu contact met ons op.

 

logo-crow.png

We zijn actief lid van CROW, een onafhankelijke kennisorganisatie en innovatief platform op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte en verkeer en vervoer. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leveren onze bijdrage aan verdere innovatie die u direct ten goede komt.

Vereniging Stadswerk

Stadswerk is een landelijke vereniging waarbinnen gemeenten, bedrijven en professionals kennis en oplossingen uitwisselen rondom vraagstukken in de openbare ruimte. ViSchi is actief lid van Stadswerk en is mede-initiatiefnemer van de Regio Randstad binnen de vereniging.

 

 

 
Contact