Slim contracteren: De basis leggen voor uw succes

Bij bouwprojecten zijn altijd veel partijen betrokken: van ontwikkelaars, aannemers en bouwbedrijven tot gemeenten. Maar hoe beslist u nu met welke partijen u het beste in zee kan gaan? En in welke vorm giet u die samenwerking? Door u vroeg van dienst te zijn leggen wij de fundering voor uw succesvolle bouwproject.

Contractering: Korte lijnen met een groot netwerk

Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak met korte lijnen zijn kenmerkend voor ons. Met onze samenwerkingsverbanden bieden wij optimale en flexibele capaciteit . Hierin bundelen wij onze krachten en kennis van contracteren om altijd snel en passend aan uw vraag te voldoen.

Wat bieden wij u?

De verzorging van aanbestedingstrajecten in de meest brede zin van het woord is bij ons in goede handen, maar wij doen meer:

  • Opstellen inkoop- en aanbestedingsadviezen.
  • Het (meerjarig) contracteren van aannemers voor het beheer. Dit doen wij zowel in een vertrouwde traditionele opzet als in innovatieve vormen zoals met een UAV-gc en best value procurement. 
  • Verzorgen van de contractering voor de uitvoering van projecten. Van traditionele tot de meest innovatieve (hybride) contractvormen.
  • Training van uw medewerkers 
  • Contractmanagement.

Wilt u nu het stevige fundament voor uw bouwproject leggen? Neem dan contact met ons op.

 
Contact