Wilco van Schie
LinkedIn
Wilco van Schie
Martin Visser
LinkedIn
Martin Visser
 

Wie zijn wij? Een brug tussen overheid, ontwikkelaars en burgers

Wat bieden wij u?

Wilco van Schie en Martin Visser, oprichters van ViSchi Management en Advies, weten op hun geheel eigen wijze een brug te slaan tussen overheid, ontwikkelaars en burgers. Een persoonlijke, mensgerichte aanpak en passie voor de publieke sector en openbare ruimte staan hierbij centraal. Wij gaan voor een betrouwbaar advies, gericht op resultaat en praktische uitvoerbaarheid. Wat ons anders maakt dan de rest?

Kennis gemeentelijke organisatie

Ons onderscheidend vermogen ligt mede in onze grote kennis van gemeentelijke organisaties en hun verhoudingen (zowel bestuurlijk als organisatorisch). Die baseren we op vele jaren ervaring.

Openbare ruimte in gemeentelijke context

Ook verbinden wij onze deskundigheid bij aanleg en beheer van de openbare ruimte met de gemeentelijke context van burgers, bestuur en integrale verantwoordelijkheid. Hierbij houden wij niet alleen van plannen maken, wij vinden het net zo mooi om ze uit te voeren.

Ons netwerk staat voor u klaar

ViSchi Management en Advies richt zich er vanaf haar oprichting op om een actief deel te zijn van een netwerk. Vanaf dag 1 werken we al samen met tal van partners. Met dit grote netwerk hebben wij een breed scala aan kennis, kwaliteit en capaciteit voor u paraat staan.

Zo zijn we u altijd van dienst met de beste vraaggerichte, flexibele oplossingen voor uw kennis- en capaciteitsvraagstukken. Onze deelname in 2 belangrijke kennisorganisaties helpt ons hier ook in.

    1. CROW

We zijn actief lid van CROW, een onafhankelijke kennisorganisatie en innovatief platform op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte en verkeer en vervoer. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leveren wij onze bijdrage aan verdere innovatie die u direct ten goede komt

    2. Vereniging Stadswerk 

Stadswerk is een landelijke vereniging waarbinnen gemeenten, bedrijven en professionals kennis en oplossingen uitwisselen rondom vraagstukken in de openbare ruimte. ViSchi is actief lid van Stadswerk en is mede-initiatiefnemer van de Regio Randstad binnen de vereniging.

Voor wie werken wij?

Zowel (semi-) overheden als projectontwikkelaars voor woningbouwprojecten huren ons in. Wij doen dit tegen zeer concurrerende tarieven.

Interesse in dienstverlening/samenwerking? Neem nu contact op of laat uw informatie achter.

 
Contact