Advisering Openbare ruimte

ViSchi Management en Advies staat voor integrale, kwalitatief hoogwaardige advisering. Die loopt uiteen van inhoudelijke advisering ten aanzien van aanleg en beheer van infrastructurele voorzieningen in de breedste zin van het woord tot procesgerichte adviezen. Ook hier stelt ons netwerk ons in staat om vraaggericht kwaliteit te leveren door de juiste specifieke expertise te koppelen aan de voorliggende vraag.

Openbare ruimte realiseren en beheren

Vischi Management en Advies is actief op het gebied van de openbare ruimte. Een ruimte waar wij als mensen een groot deel van ons leven met elkaar in doorbrengen. Lopend, zittend, sportend, spelend en pratend. Jong, oud, vrouw, man, scholier, student en alle culturen door elkaar. Maar gelooft u net als wij dat de openbare ruimte in Nederland veel beter kan?

ViSchi biedt degelijke advisering op het gebied van Openbare Ruimte. Of het nu gaat om wegen, riolering & water, groen, openbare verlichting, kunstwerken, of om andere zaken, met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag.

Mensgericht (project)management en advisering

Openbare Ruimte én de mens zijn onze specialiteit. ViSchi Management en Advies biedt u hoogwaardige oplossingen op het gebied van Realisatie, Beheer, Contractering, maar ook ontwerp en engineering. Wij slaan als geen ander een brug tussen overheid, ontwikkelaars en burgers.

Advies nodig? Neem dan nu contact met ons op of laat uw informatie achter

 
Contact