Cycle4Girls Vietnam is onderweg: succes Laurien!

04 april 2016

ViSchi steunt Cycle4Girls

In het nieuwsitem ‘ViSchi steunt Cycle4Girls’ van 4 december 2015 berichtten wij over onze sponsoring van Laurien Elion als deelnemer van het door Plan Nederland georganiseerde Cycle4Girls. Zie de link voor dat nieuwsitem.

Financiële doelen bijna bereikt

Laurien heeft haar basisdoel om € 3.000 in te zamelen ruim gehaald, zij haalde maar liefst meer dan € 4.000 op voor de meisjes in Vietnam. Een mooie prestatie! Daarnaast heeft zij zelf gespaard en andere sponsoren gevonden voor de reis en haar fiets met uitrusting. In haar interview in de Gooi en Eembode van 24 maart jl. vertelt zij daar meer over. Het totale doel van Cylcle4Girls 2016 voor meisjes in Vietnam bedraagt €170.000, dit doel is bijna bereikt, de teller staat inmiddels maar liefst op €151.000.

De reis gaat starten

Laurien is op 3 april met Plan-ambassadeur Tess Milne en 13 andere Nederlandse vrouwen vertrokken voor de sponsorfietstocht door Vietnam. Ze fietsen 300 kilometer in Noord-Vietnam en hebben allemaal minimaal € 3.000  geworven, dat ten goede komt aan programma’s van Plan voor betere levensomstandigheden en toekomstkansen voor Vietnamese meisjes. Naast een geweldige maar uitdagende fietstocht gaan ze met eigen ogen het werk van Plan zien én hun eigen sponsorkind ontmoeten.

Wij wensen Laurien Elion en alle deelnemers van Cycle4Girls veel succes in Vietnam! Wilt u ook een donatie doen om het totale doel te bereiken, dit kan nog steeds, ga naar de fondsenwervingssite van Laurien bij Plan Nederland via de link.

Naar het overzicht